Löpning – nu kör vi!

Det mesta av snön och isen är borta vilket inbjuder till både jogging och cykling. I morse blev det en joggingrunda. En sån morgontur påverkar hela dagen i positiv riktning. Man blir piggare och mer positivt inställd.

Samtidigt har jag väldigt dålig kondis just nu. Kondition är en färskvara och efter förkylningar som följt på varann tillsammans med isigt och tråkigt väder har jag inte lyckats komma ut och springa så mycket under vintern. Jag är anmäld till Göteborgsvarvet (21 km). Just nu känns det väldigt långt borta…

Men, det är bara en sak att göra – ta en dag i taget ! Tur att jag har mina nya Asics gel nimbus skor, som gör att jag studsar fram. Nu finns det också så många snygga och färgglada löpartights titta här till exempel. Kanske ett par nya tights kunde få fart på mig?

AsicsGelNimbus

Jag har också gått med i Facebook-eventet 30 dagar i rörelse, där min barndomsvän Åsa Nyvall från Regnsken coaching peppar oss. Det är enkelt – vi ska röra på oss 30 dagar i rad. Det kan vara promenader, löpning, cykling eller dans – nu kör vi!

Leave a Comment

Filed under Min vardag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.