Hållbart globalt & lokalt – framtidsmässa i Dieselverkstan

Torsdag till lördag den 15:e till 17:e september pågår Hållbart & Globalt framtidsmässa i Dieselverkstan i Nacka. Framtidsmässan vill ge konkreta tips hur du som vanlig konsument kan påverka. Hur ändrar man livsstil, hur lagar man klimatsmart och giftfri mat, var hittar jag hållbart mode. Vad är Slow Fashion? Vågar du prova klimatvågen? Du får träffa bonden som odlar ekologiskt och kocken som kan laga klimatsmart mat! Du får både lyssna och smaka och få tips och inspiration på utställningen. Det kommer också att finnas eko och reko produkter till försäljning.

Jag kommer att vara med under lördagen kl 13.30 med seminariet “Familjen bytte livsstil”. Ses gärna där!

Se inbjudan och program här.

13653432_1357646264253961_243924312723977212_o

Hållbart globalt och lokalt är ett samarrangemang med Studiefrämjandet, utbildningsföretaget Plushållbart och Nacka Samhällsarena.

 

 

4 Comments

Filed under Tips

4 Responses to Hållbart globalt & lokalt – framtidsmässa i Dieselverkstan

  1. Åh, den kanske man skulle besöka. Bloggar själv om naturkatastrofer och vad som händer när vi inte är varliga med miljön. Här är min blogg: http://tsunamiprod.se/

  2. Hej, så kul!

    Framöver kommer jag befinna mig mer i Stockholm, så ska börja följa med mer på vad som händer runtom där. Hoppas du publicerar en recension av framtidsmässan sen:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.