Inred med återvunnet

Jag är ganska trött på inredningsprogram. Särskild sådana där man slänger en familjs hela befintliga möblemang i en container. Tänk om vi slutade att bry oss så mycket om inredning – vad mycket energi vi skulle ha till annat!

Men det kan trots all vara kul med inrening och nu har det börjat komma en annan typ av program. Tex det här engelska inredningprogrammet där allt är återvunnet – Kirstie’s Fill Your House For Free.

 

Jag har sett det på svensk TV, men jag minns inte vilken kanal det går på.

Ha en skön fredagkväll!

1 Comment

Filed under Tips

One Response to Inred med återvunnet

  1. Hej Lisa, du borde spana in Sellpy! Det är en tjänst där vi hjälper personer att få mer plats hemma, tjäna pengar på produkter som inte längre används och på samma gång bidra till en bättre miljö. Vi tror på att öka återanvändningen av de produkter som redan finns istället för att producera nya. Genom att hjälpa folk att sälja de saker som de inte längre använder och se till att de inte kastas ser vi till att sakerna får en ny användare. Eftersom återanvändning är det absolut bästa för miljön bidrar vi på så sätt tillsammans till ett mer hållbart samhälle. Besök oss gärna på http://www.sellpy.se eller på Facebook https://www.facebook.com/getsellpy

    Ha det bra!

    Oskar på Sellpy.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.